Versterk je energieveld voor meer innerlijke rust

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 12:05

 

Elk levend organisme, mens, plant en die, straalt magnetische signalen uit. Binnen ons magnetisch veld worden frequenties nog meer versterkt. Je hebt vast al eens ervaren hoe krachtig magneten kunnen zijn als je deze in je handen houdt.

 

Denk eens aan het magnetische veld van de aarde. Bedenk hoe dat ons allemaal beïnvloedt. We kunnen zowel positief geladen worden, als negatief. We hebben dan te maken met veel ‘storingen’, die ervoor zorgen dat ons eigen magnetische veld wordt aangetast en ervoor zorgt dat er in ons systeem energielekken ontstaan. Dit kun je vergelijken met het gat in de ozonlaag, waardoor de zon nog krachiger onze huid en cellen aantast. 

 

 

Dag in dag uit worden we blootgesteld aan gifstoffen en ziekteverwekkers. Ons energieveld en ons lichaam wordt ermee gebombardeerd. Denk hierbij aan zware metalen en giftige stoffen in onze voeding en op producten die in contact komen met onze huid, zoals:

 

  • Aluminium in deodorant

 

  • Bewerkte voedingsmiddelen (bv diverse meelsoorten, brood en gebak, bakpoeders, kaas en keuken zout)

 

  • Cadmium in sigarettenrook en de lucht die we inademen

 

  • Nikkel in diverse juwelen, kookgerei, munten en haarspeldjes

 

  • Diverse toxische stoffen in shampoo, make-up, schoonmaakmiddelen, die je dagelijks gebruikt.

 

We staan niet altijd stil met wat ons bio-energetisch systeem allemaal mee in contact komt of waar we het mee 'voeden'.

 

Creëer energetisch evenwicht

 

Wat als we een geweldig ondersteunend magnetisch veld zouden kunnen creëren dat ons systeem zou kunnen beschermen tegen deze invloeden?

 

Water en frequenties zijn een van de belangrijkste helende toedieningen die we nodig hebben in ons leven. We kunnen langere tijd zonder voedsel, maar niet zonder water. Sterker nog, we bestaan 65% uit water.

Frequenties beïnvloeden ons systeem en worden geleid door water. Als wij ons ‘voeden’ met de verkeerde frequenties zoals de eerder genoemde stoffen, is dat een voedingsbron voor het ontstaan van ziekte in ons lichaam.

 

Ons gehele lichaam, zoals organen, botten, spieren, maar ook gedachten en emoties, hebben elk een kenmerkende frequentie, net als bacteriën, virussen en diverse ziekten.

 

Om het evenwicht in het lichaam te harmoniseren is het nodig je vibratie hoog te houden en het energetische evenwicht, zowel fysiek, mentaal als emotioneel te herstellen.

 

Ben jij toe aan een body & mind reset of wil jij weten hoe met jouw gezondheid ervoor staat?

Wat vond je van dit blog?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.