Regenereer je cellen en voel je geheeld

Gepubliceerd op 8 juni 2022 om 12:17

 

Regeneratie betekent vervangen of opnieuw vormen. In de biologie is regeneratie de natuurlijke vervanging van lichaamscellen. Bij meercellige organismen komt dit verschijnsel continue voor. Oude of beschadigde cellen worden vervangen door nieuwe.

 

Sinds de genetische code in de jaren zestig werd ontcijferd, gingen onderzoekers ervan uit dat deze uitsluitend werd gebruikt om informatie over eiwitten op te schrijven.

 

Epigenetica is eenvoudigweg omgevingsinvloeden die ervoor zorgen dat sommige genen worden ingeschakeld en andere worden uitgeschakeld. Hoe we ons voelen, zal bepalen hoe goed onze cellen presteren en tot expressie komen. Een voorbeeld is: stress, woede, wrok, liefde of vreugde. Het speelt allemaal een belangrijke rol in onze gezondheid.

 

Onze genetische code gebruikt een alfabet van 64 letters, codons genaamd. Een Dr. Stamatoyannopoulos met co-auteurs waren stomverbaasd om te ontdekken dat sommige codons, die zij duons noemden, twee betekenissen kunnen hebben. De ene beschrijft hoe eiwitten worden gemaakt en de andere instrueert de cel hoe genen worden aangestuurd.

 

 

Alles heeft een trilling en die trilling kan ontstemd raken, waardoor de verkeerde noten en uiteindelijk het verkeerde lied worden gezongen.

 

De pas ontdekte genetische code in deoxyribonucleïnezuur (DNA), het erfelijke materiaal dat in bijna elke cel van het lichaam voorkomt, werd bovenop de DNA-code geschreven die wetenschappers al hadden gekraakt.

 

De ontdekking ervan betekent dat DNA-mutaties of -veranderingen, die met de leeftijd komen of als reactie op vibratieveranderingen in het DNA, mogelijk meer doen dan wat wetenschappers eerder dachten.

 

Dit onderzoek verklaart eindelijk, op een wetenschappelijk wijze, waarom: affirmaties, autogene training, hypnose, energiewerk en frequenties zo'n sterk effect op het menselijk lichaam kunnen hebben. Het is de basis van ons bestaan.

 

Dit is slechts het begin van wat we allemaal nog mogen ontdekken. Het zal niet lang meer duren voordat frequenties mainstream worden als de eerste aanloophaven voor al het welzijn. Althans, dat hoop ik!

 

Albert Einstein zei niet voor niets de wijze woorden:

‘Future medicine, will be the medicine of frequency’.

 

Wat vond je van dit blog?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.