Even voorstellen...

Hi, ik ben Annemarijn Bruinsma

 

Voor meer dan 10 jaar was ik in gevecht met mijn gezondheid en belande ik in de medische molen, zonder gewenst resultaat (symptoombestrijding). Ik bezocht de een naar de andere therapie of behandeling. Het gaf mij nooit de blijvende resultaten waar ik zo naar verlangde. Ik kreeg het label fibromyalgie, volgens de specialisten niets aan te doen.

 

Ik accepteerde niet dat de pijn een blijvend onderdeel van mijn leven zou zijn en besloot de regie in eigen hand te nemen. Ik ging op zelfonderzoek uit en ging graven in mijn onderbewustzijn hoe mijn klachten ooit waren ontstaan en hoe ik mijn zelf genezend vermogen kon activeren.

 

Ik gooide het roer volledig om en nam de regie in eigen hand. Gaandeweg ging ik mij steeds meer verdiepen in een holistische geneeswijze, de theorie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

 

Na jarenlang diverse studies te hebben gevolgd, onderzoek te hebben gedaan en met vallen en opstaan methodes heb getest, zag ik eindelijk resultaat. Ik heb de magische sleutel gevonden!


Nu leef ik mijn missie om anderen de weg terug te laten vinden naar hun kern.

In mijn boek: Van Ziekte Naar Zegen, deel ik mijn reis naar zelfinzicht, zelfheling en zingeving, zodat het jou kan helpen in je eigen helingsproces. 

 

Het is mijn missie om een ieder te laten ontdekken en ervaren dat het lichaam in staat is zichzelf te helen: fysiek, mentaal en emotioneel.

 

Pijn is een uitnodiging naar persoonlijke transformatie. Bewustwording is de sleutel tot genezing. 


Jij bent zelf de sleutel tot genezing. Ik bied je enkel een helpende hand en wijs je de weg.

Stop met eindeloos zoeken, de oplossing is binnen handbereik.


De oplossing, zit namelijk in jou!

Activeer je zelf genezend vermogen, naar minder pijn en meer levensenergie!