Kom achter de oorzaak van jouw klachten!

 

De oorzaak van de klacht bevindt zich vaak op een dieper niveau, niet het fysieke lichaam, maar het mentale of emotionele welzijn. 

 

Langdurig in een staat van overleven zijn, put je fysiek en mentaal helemaal uit. 

 

Pijn is een signaal vanuit je brein dat er dingen anders moeten. Er zijn ontzettend veel factoren die jouw pijn in stand kunnen houden.

 

Deze signalen en triggers te herkennen en te omarmen is de eerste stap naar een gelukkiger leven.

 

Binnen de reguliere geneeskunde is er nog weinig bekend over chronische pijn bestrijding. Dit is logisch, aangezien artsen gespecilaseerd zijn in medicijnen. Dit is een vorm van symptoombestrijding, waardoor klachten kunnen minderen, maar nog steeds aanhouden.

 

Medicijnen kunnen helpend zijn, maar nemen de oorzaak, die de klachten in stand houden niet weg. Echter kan er een acute medische oorzaak zijn. Laat je dan ook altijd onderzoeken door een medisch specialist om dit uit te sluiten. 

 

Kunnen de medisch specialisten jou niet meer verder helpen?

 

Dan is het noodzaak om het over een andere boeg te gooien.

 

Darmgezondheid en voeding

 

Hoe jij je leven inricht en welke dagelijkse keuzes jij maakt, hebben wel degelijk invloed op hoe gezond en vitaal je je voelt.

 

De darmen zijn de energiefabriek van ons lichaam.

Voeding is de grootste oorzaak van chronische en laaggradige ontstekingen in jouw lichaam. Veel mensen bouwen intoleranties op voor voedings-middelen, die op den duur diverse klachten verergeren.

 

Door het eten van de juiste voedzame voeding, gaat je systeem in rustmodus in plaats van vluchtmodus. 

 

Onderschat ook niet de kracht van voedingssupplementen. De voeding uit deze eeuw bevat niet meer voldoende om je dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen.

 

Extra ondersteuning is dan ook nodig om de helende werking in het lichaam te activeren.

 

Meten is weten, we zullen dus eerst onderzoek moeten doen via een gezondheidscheck of jij voedingsstoffen opneemt en waar jouw tekorten zitten.

 

Bewustwording is de sleutel tot genezing!

Door diverse onderwerpen en thema's uit te pluizen, komen we op een dieper niveau van het ontstaan van de klacht en waarom de klachten in stand worden gehouden.

 

Je zult jezelf en je lichaam beter leren kennen en te begrijpen.

 

Laagje voor laagje kom je steeds dieper tot de kern van het ontstaan van je klachten en zul je steeds meer handvatten krijgen, zodat jij de pijn de baas wordt!

 

Activeer je zelf genezend vermogen, naar minder pijn en meer levensenergie!