Bioresonantie Analyse

Aan de hand van Frequentie Therapie

Frequentie therapie

 

Ik maak gebruik van een zeer geavanceerde methode, waarbij bio-energetische microstroompjes (trillingen) naar de organen, weefsels en cellen worden geleid. In de hersenen bevind zich elektriciteit, door langdurige overprikkeling raken de cellen in het lichaam overbelast. Microstroompjes zorgen ervoor dat de hersenen zich kunnen ontladen en het zenuwstelsel tot rust komt.

 

Het is een holistische test- en behandelmethode bij chronische pijn, gebaseerd op kennis van orthomoleculaire voeding, homeopathie, electro acupunctuur en kwantum technologie.

 

Het doel van frequentie therapie is om de disbalans op te sporen, zo kunnen we tijdens een sessie direct zien waar in het lichaam jouw energielekken en stressfactoren zitten en waar het bij jou stagneert op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Om dit vervolgens direct met microstroompjes te behandelen.

 

Dit is een methode volgens de modernste technologien, pijnloos en waarbij er geen bij-effecten ontstaan.

Je krijgt meteen inzicht waar de kern van jouw disbalans zich bevindt.

 

Frequentie therapie is een alternatieve geneeswijze en wordt daarom helaas (nog) niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar. De methode is een wereldwijd wetenschappelijk erkend hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn klachten, slapeloosheid en fibromyalgie.

 

In Duitsland wordt deze methode al wel vergoed door de zorgverzekeraar. Wij hopen dat dit in Nederland ook snel gaat gebeuren.

 

Analyse op locatie

Het systeem bestaat uit een frequentieapparaat met een kwantumsensor. Deze sensor kan minisecule deeltjes waarnemen in jouw lichaam en van je bio-energetische veld. Op deze manier wordt de analyse gemaakt.

 

Na de scan gaan we het systeem meteen resetten en krijg je een behandeling met frequenties die jouw lichaam weer in balans brengen.

 

Je systeem krijgt een volleige reset. Dit houdt in dat we jouw lichaam weer terug in balans gaan brengen door jouw cellen te rechargen. Zoals een telefoon aan de oplaadkabel. Dit doe ik aan de hand van toediening van kleine micro-stroompjes die naar je cellen worden geleid.

 

Het apparaat staat in verbinding met software via een App. Vanuit de interface gaan elektroden (via polsbanden, oorclips of kleefelectroden) naar jouw cellen toe. De poortjes van de cel gaan openstaan, meer zuurstof gaat de cel in, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd. 

 

Door zelfregulerende trillingen aan het lichaam toe te dienen zal de disbalans in de cellen worden gesignaleerd en zal het lichaam de desbetreffende frequenties oppakken en in de cellen activeren, waar het op dat moment nodig is. De cellen worden sneller vernieuwd en het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor in werking gezet. 

We noemen dit proces ookwel regeneratie.

 

We gaan jouw zenuwstelsel tot rust brengen, en zorgen ervoor dat we jouw zelf genezend vermogen activeren op celniveau.

 

Analyse op afstand

 

De analyse kan ook volledig worden uitgevoerd op afstand als het niet mogelijk is om naar de praktijk in Breda te komen. In dat geval voer ik de analyse uit aan de hand van een haarcelonderzoek. Meer informatie hierover is te vinden via de oranje button hier beneden.

Te behandelen klachten

Deze methode is een medisch erkend hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine. 

 

Het helpt als ondersteunend middel bij psychische aandoeningen zoals: depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. 

Lichamelijke klachten:

⚪ Hoofdpijn/ migraine

⚪ Fibromyalgie of artrose

⚪ Chronische vermoeidheid

⚪ Huidklachten of allergieën

⚪ Prikkelbare Darm Syndroom

⚪ Slaapproblemen of slapeloosheid

 

Psychische klachten:

Stress

⚪ Burn-out

⚪ Depressie

Behandeling niet geschikt:

Bij een pacemaker

⚪ Tijdens de zwangerschap

⚪ Bij gebruik van BETA blokkers

⚪ Bij gebruik van bloedverdunners

⚪ Bij mensen die lijden aan epilepsie

Activeer je zelf genezend vermogen, naar minder pijn en meer levensenergie!