Aura en chakra analyse

 

Je lichaam wil jou iets vertellen, het wil jou wakker schudden, een spiegel voorhouden. Juist door daar naar te kijken en zelf de verantwoordelijkheid te pakken, maakt dit ruimte voor persoonlijke groei. Binnen deze groei, schuilt jouw grootste zegen, jouw grootste verlangen, het mooiste cadeau wat je jezelf kunt schenken, wat heling dan ook voor jou mag betekenen.

Benieuwd naar wat jouw verdere symptomen je willen vertellen?

In een uitgebreide aura en chakra analyse neem ik je mee op een reis door je onderbewustzijn en kom je in 60 minuten tot de meest prachtige inzichten over jezelf. Het is alsof je een kijkje in je eigen brein krijgt en ziet hoe verschillende klachten tot stand komen: fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel.

 

Je krijgt per laag inzichtelijk in welke chakra's een disbalans plaatsvindt en welke thema's er nog patronen liggen die maken dat je vast komt te zitten in jouw persoonlijke groei, de niet dienende patronen die doorbroken mogen worden.

 

Voorbeelden bulletpoints:

 

Ben jij al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en weet je al aardig goed wat je huidige patronen en blokkades zijn dan kunnen we aan de hand van de aura en chakra analyse  jouw intentie van je dromen en verlangens te gaan definieren en deze krachtige boodschap de wereld in te zetten, zodat jij hetgeen wat je verlangt sneller naar je toe kan trekken.

 

Hetgeen waar jij naar verlangt voeren we in als jouw focus en intentie en aan de hand van frequenties komt er een op maat gemaakt affirmatielijst uitrollen, zodat jij doelgericht je verlangens kunt gaan manifesteren en sneller je droomleven ook echt kunt gaan leven.