Van klacht naar jouw unieke kracht

 

 

Live & online 5 daagse workshop

Van 11 t/m 15 december

19:30 - 21:00

(Er wordt dagelijks een replay beschikbaar gesteld)


Ben jij er klaar voor om jezelf en je gezondheid op de eerste plaats te zetten in 2023?

 

 

Het afgelopen jaar heb je veel tijd besteed aan je gezondheid. Zo probeer je dagelijks gezond te eten, genoeg te bewegen en ruimte te maken voor persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Ondanks dat is het nog niet waar je het hebben wilt. Je merkt dat de dagelijkse verplichtingen de overhand nemen. Je wilt het een en doet het ander.

Dat maakt dat je nog niet de resultaten hebt gerealiseerd om blijvend van je klachten af te komen, je baalt hiervan!

 

Is dit herkenbaar?

 

Meld je dan aan voor de workshop van klacht naar jouw unieke kracht! In deze 5 daagse gaan we elke dag aan de slag met diverse challenges, zodat jij niet alleen nieuwe kennis leert, maar ook meteen gaat toepassen en nieuwe waardevolle inzichten krijgt om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Ik neem je stap voor stap mee in wat er voor nodig is om blijvend van je klachten af te komen. Nog veel belangrijker, je komt weer in je eigen kracht te staan!

 

Het is tijd voor verandering

 

Hoe blik jij terug op 2022? Is het jaar wellicht voorbij gevlogen en heb je jezelf en je gezondheid weer weggecijferd? Ben je nog altijd zoekende naar antwoorden hoe jij je gezondheid kunt verbeteren?

 

In alle gevallen heb je de keuze om het in 2023 anders te laten verlopen!

Om de regie over je gezondheid weer terug te nemen, heb je weer in je eigen kracht te gaan staan.

Van doelloos en zonder plan maar dingen blijven proberen tot het vinden van een duidelijk doel en focus. Dat is wat in deze workshop centraal staat. Daarnaast gaan jouw gezondheidsblauwdruk in kaart brengen en een actieplan opstellen.

Je krijgt alle handvatten om jouw zelf genezend vermogen te gaan activeren.

 

Je wordt je eigen pijn expert en start jouw reis naar zelfheling.

Van klacht naar jouw unieke kracht!

5 daagse workshop start op 11 December

(Er wordt dagelijks een replay beschikbaar gesteld)


De weg naar succes

 

Nog geen twee jaar geleden kampte ik nog met diverse gezondheidsklachten, jawel ik had de gehele waslijst. Ik doorging de hele medische molen, maar kreeg nooit de resultaten waar ik op hoopte.

 

Door de regie in eigen hand te nemen, een transformatie aan te gaan, ben ik weer in mijn eigen kracht komen te staan. 

Dit proces gun ik jou ook en ik ga je leren hoe!

 

De weg naar succes is gebaseerd op bewustwording, focus en actie, zodat jij het leven kan gaan leiden waar je altijd al naar hebt verlangt. We gaan niet alleen dromen, maar ook echt stappen zetten om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

 

Wat gaan we doen?

 

Je gaat meer leren over hoe jij je gezondheid naar een hoger niveau kunt tillen en je zelf genezend vermogen kunt activeren, maar je leert vooral meer over jezelf!

 

Wat zijn jouw dromen, wat zijn je verlangens?

 

Vaak zijn we geneigd ons enkel te focussen op de klachten waarmee wij kampen, de extreme vermoeidheid, pijn in de spieren, darmproblemen, you name it. Doordat we focussen op wat we willen bestrijden en vermijden, namelijk de pijn, gaat alle aandacht daarnaartoe en zijn we onbewust aan het overleven.

 

Ik leer je hoe je uit deze overlevingsmodus kunt komen en hoe jij je kunt gaan focussen op wat je WEL wilt.

Misschien is dat rust, meer energie, plezier, geluk of succes?

 

In de workshop gaan we het niet alleen hebben over het stellen van doelen, maar daag ik je uit om écht in actie te komen. Want dat is waar het vaak aan ontbreekt: we praten en denken wel heel veel, weten maar al te goed wat goed voor ons is, maar doen iets minder. Of helemaal niets zelfs. Of in ieder geval niet voldoende. En dan gaat er niets gebeuren.

 

Op deze manier kan jij nooit jouw verlangen bereiken!

 

Daarom deze workshop vol inspiratie, mijn positieve energie, mijn kennis en de zorg dat je focus houdt. Doordat ik niet simpel wat kennis deel (wat ik overigens ook wel doe), maar we vooral live interactief online, ook echt aan de slag. 

Aan het einde van elke dag zit je boordevol inspiratie en kun je niet wachten met de challenges in het werkboek te beginnen. Echt!

 

Enneh, het is ook nog eens bijna gratis. Een minimale investering, je tijd, je commitment, mogelijk wat pijnlijke inzichten en je bereidheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

 

Wat ik je tijdens deze bijna gratis workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Het zijn inzichten die je voor de rest van je leven kunt meenemen. Als je inschrijft ben je daar dus maar vast op voorbereid.

 

De kennis die ik met je deel is uniek en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten...

 


Praktische details

 

Live en online. Hoe fijn is dat!  Je hoeft niet te reizen, hebt geen gedoe met oppas of parkeren, staat niet in de file op de terugweg. Daarnaast krijg je exact dezelfde informatie, voelt het als samen, maar dan heerlijk in het gemak van je eigen huis.

 

Investering is slechts 49,-

Je krijgt voor elke dag een werkboek naar je mail gestuurd.

 

Datum: 

Van maandag 11 December t/m vrijdag 16 December start om 19:30 tot circa 21:00 

 

(Er wordt dagelijks een replay beschikbaar gesteld)

Wat kun je verwachten van deze workshop

 

Deze workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en sluit elke dag af met een hoofd vol ideeën, hoop en vertrouwen in de toekomst.

En ondertussen ben je ook opgeladen met positieve energie. Je leert hoe je een doel stelt dat voor je gaat werken, ik laat je zien hoe je zelf met zelfheling aan de slag kunt gaan. En er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

 

Kortom, een workshop vol inspiratie, hier en daar zal ik je een confronterende spiegel voorhouden, maar vooral veel kennis en praktische oefeningen delen, waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van klacht naar jouw unieke kracht te gaan.

Waarom zou je NIET willen komen?

 

 

⚪ Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, houd je nog liever bezig met het nog verder volmaken van je agenda met         afspraken van diverse behandelingen of therapieën (wat bakken met geld kost en je maar tijdelijk of vaak geen resultaat oplevert).

 

 

⚪ Als je eerlijk bent vind je ‘de regie nemen over je gezondheid’ ingewikkeld en mogelijk veel te spannend klinken. Omdat je dan ook de verantwoordelijkheid voor je acties zult moeten nemen en ook over het resultaat. Als je niet het verlangen hebt om het dit keer anders te doen. En liever je gezondheid uit handen wilt blijven geven, dan ben je hier niet op het juiste adres.

 

 

⚪ Mijn tempo ligt hoog, ik ga graag en snel over tot actie en ben redelijk direct. Dus als je een aantal redenen hebt waarom dingen voor jou ‘echt niet mogelijk zijn’, dan zou ik je daar wel eens op uit kunnen dagen. Als deze redenen je nu veilig houden en je dat prima vindt, claim dan NIET jouw plekje voor de workshop. Reken er ook niet op dat dingen in je leven zullen gaan veranderen. 

 

Wanneer is deze workshop een MUST!

 

 

⚪ Wanneer jij toe bent om in 2023 je gezondheid op de eerste plek te gaan zetten. En ook nog bereid bent om daarvoor in actie te komen. Iets alleen heel graag willen is namelijk belangrijk, maar niet voldoende. In de workshop krijg je handvatten met fijne oefeningen om in actie te komen en het zelfhelingproces in werking te zetten.

 

 

⚪ Ik ga je niet alleen leren om doelen te stellen, we gaan ook met het plan aan de slag om je doel te realiseren. Want een doel stellen, het Universum ingooien en dan weer op de automatische piloot je leven verder voortzetten, in de hoop dat er dingen veranderen, gaat je nooit het resultaat geven waar je naar verlangt. We gaan het dus niet alleen over een actieplan hebben, maar ook er meteen mee aan de slag.

 

 

⚪ Als je wilt weten waarom zoveel mensen blijven leven in pijn en waarom zij niet in staat zijn zichzelf te helen. Ik ga je vertellen waarom dat is!

 

 

⚪ Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom of ultieme verlangen is dat echter waard.

 
 

⚪ Je bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, je kan nog 100 gratis webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven) of je tijd verdoen met het geven van informatie en je daarna zelf het wiel alsnog hebt uit te vinden en je daardoor een vertraging van minimaal 3 jaar oploopt op het behalen van succes. Of je investeert NU een week lang, een paar uur per dag en leert hoe je jezelf kunt helen, door iemand die het pad al bewandeld heeft. De keuze is aan jou!

 

Waar wacht je nog op?

Reserveer vandaag nog je plek!

(Er wordt dagelijks een replay beschikbaar gesteld)


Annemarijn Bruinsma

Jarenlang was ik in gevecht met mijn gezondheid, ik had alle mogelijke klachten die je maar kon bedenken. Veel tijd en energie ging verloren in de zoektocht naar een oplossing voor mijn waslijst aan vage en onverklaarbare klachten.

Ik kreeg het label Fibromyalgie, de artsen gaven aan dat er geen remedie was en dat ik hiermee moest leren leven. Ik was de wanhoop nabij, er moest toch een oplossing zijn? Ik bezocht de een naar de andere therapie of behandeling.

Het gaf mij nooit de blijvende resultaten waar ik zo naar verlangde.


Ik accepteerde niet dat de pijn een blijvend onderdeel van mijn leven zou zijn en besloot de regie in eigen hand te nemen.

Ik ging op zelfonderzoek uit en ging graven in mijn onderbewustzijn hoe mijn klachten ooit waren ontstaan en hoe ik dit kon resetten door mijn zelf genezend vermogen te activeren.


Gaandeweg ging ik mij steeds meer verdiepen in holistische geneeswijze, de theorie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Na jarenlang diverse studies te hebben gevolgd, onderzoek te hebben gedaan en met vallen en opstaan methodes heb getest, zag ik eindelijk resultaat.

Ik had de magische sleutel gevonden!

 

Deze kennis en inzichten heb ik voor jou gebundeld tot mijn eigen unieke creatie. 

Het mooie is, ik maak gebruik van universele wetten. Het werkt op iedereen. Dit kan jij dus ook!

 

Het is mijn missie om een ieder in pijn te laten ontdekken dat het lichaam WEL in staat is van de klachten af te komen door het activeren van het zelf genezend vermogen: fysiek, mentaal en emotioneel.

Pijn is een uitnodiging naar persoonlijke transformatie. Bewustwording is de sleutel tot genezing. 


Jij bent zelf de sleutel tot genezing. Ik bied je enkel een helpende hand en wijs
je de weg. Stop met eindeloos zoeken, de oplossing is binnen handbereik.


De oplossing, die zit namelijk in jou!


Wat anderen zeggen...

Van klacht naar jouw unieke kracht!

5 daagse workshop start op 11 December

(Er wordt dagelijks een replay beschikbaar gesteld)