"Een puur en persoonlijk verhaal dat niet alleen emotioneert, maar ook de geest prikkelt."

Samenvatting

 

Hoe kun je jezelf en je lichaam leren begrijpen, in een wereld die niet voor jou gemaakt is?

 

Het uitgangspunt in deze maatschappij is dat wij streven naar succes, plezier, geluk en erkenning. Een eindeloos gevecht om dit te bereiken en te behouden. Het put je volledig uit!

 

Je bent jezelf ergens onderweg verloren. Je hebt een geheim, een innerlijke wond. In plaats van je emoties onder ogen te komen, druk je ze weg, om te kunnen overleven in de hectiek van energievretende steden, zelfgecreëerde stress en de enorme prestatiedruk.

 

De ziel vraagt om rust. Het ego vraagt om prikkels en avontuur. Het is een continu conflict tussen deze twee extremen. Je bent vaak angstig, zeker om jouw unieke talenten te laten zien.

 

Gedurende je leven heb je je door moeilijke situaties geworsteld. Deze gebeurtenissen hebben zich op celniveau in je lichaam vastgezet.

 

Dit boek nodigt je uit om diep in jezelf te graven, om de lasten die het leven op je heeft gelegd te erkennen en te dragen.

 

Ik neem je mee op een reis door het onderbewustzijn, waar je deze verborgen pijn ontmoet en dit om kan gaan zetten naar jouw grootste zegen.

 

Trek die stekker uit je externe wereld en plug deze in bij jezelf. Pas dan kun je jouw innerlijke stem horen en zul je in staat zijn te helen.

 


Van overleven...

Naar leven!

 

 

Ben je bereid te kijken waar je jezelf nog saboteert?

 

Ben je bereid de controle los te laten?

 

Ben je bereid om een nieuwe weg in te slaan?

 


Leeservaringen


Over de auteur

 

 

Als kind begon Annemarijn's lichaam te protesteren. Ze negeerde de signalen en leefde door in de ratrace.

 

25 jaar later, tijdens een backpackreis door Australië en Nieuw-Zeeland ontdekte ze de kracht om los te breken uit de overweldigende prestatiemaatschappij.

 

Nu leeft ze haar missie om anderen de weg terug te laten vinden naar hun kern.

 

In dit boek deelt ze haar reis naar zelfinzicht, zelfheling en zingeving, zodat het jou kan helpen in je eigen helingsproces.