"Een puur en persoonlijk verhaal dat niet alleen emotioneert, maar ook de geest prikkelt."Ook verkrijgbaar in E-book variant!

Selectie van deze optie mogelijk in de winkelwagen als je klikt op de paarse button hieronder.

Samenvatting

 

Hoe kun je jezelf en je lichaam leren begrijpen, in een wereld die niet voor jou gemaakt is?

 

Het uitgangspunt in deze maatschappij is dat wij streven naar succes, plezier, geluk en erkenning. Een eindeloos gevecht om dit te bereiken en te behouden. Het put je volledig uit!

 

Je bent jezelf ergens onderweg verloren. Je hebt een geheim, een innerlijke wond. In plaats van je emoties onder ogen te komen, druk je ze weg, om te kunnen overleven in de hectiek van energievretende steden, zelfgecreëerde stress en de enorme prestatiedruk.

 

De ziel vraagt om rust. Het ego vraagt om prikkels en avontuur. Het is een continu conflict tussen deze twee extremen. Je bent vaak angstig, zeker om jouw unieke talenten te laten zien.

 

Gedurende je leven heb je je door moeilijke situaties geworsteld. Deze gebeurtenissen hebben zich op celniveau in je lichaam vastgezet.

 

Dit boek nodigt je uit om diep in jezelf te graven, om de lasten die het leven op je heeft gelegd te erkennen en te dragen.

 

Ik neem je mee op een reis door het onderbewustzijn, waar je deze verborgen pijn ontmoet en dit om kan gaan zetten naar jouw grootste zegen.

 

 

 


Van overleven...

Naar leven!

 

 

Ben je bereid te kijken waar je jezelf nog saboteert?

 

Ben je bereid de controle los te laten?

 

Ben je bereid om een nieuwe weg in te slaan?

 


Meer leeservaringenWat kun je verwachten?

✔️  Door mijn eigen ervaringen en verhalen van anderen te delen, wil ik jou als lezer uitnodigen om te onderzoeken waar je nu staat in jouw eigen proces. Dit boek moedigt je aan om na te denken over hoe je jouw helingsproces voort kan zetten.

 

 

✔️ Dit is geen traditioneel zelfhulpboek met snelle oplossingen, check-lists of to-do's, maar vooral gevuld met praktische inzichten die direct toepasbaar zijn voor jou als lezer. 

 

 

✔️ Met toegankelijke hoofdstukken en een vlotte schrijfstijl, is mijn boek perfect voor mensen die nu weinig energie hebben om te lezen maar toch op zoek zijn naar kennis, diepgang en heling in hun leven.

 


Over de auteur

 

Als kind begon Annemarijn's lichaam te protesteren. Ze negeerde de signalen en leefde door in de ratrace.

 

25 jaar later, tijdens een backpackreis door Australië en Nieuw-Zeeland ontdekte ze de kracht om los te breken uit de overweldigende prestatiemaatschappij.

 

Nu leeft ze haar missie om anderen de weg terug te laten vinden naar hun kern.

 

In dit boek deelt ze haar reis naar zelfinzicht, zelfheling en zingeving, zodat het jou kan helpen in je eigen helingsproces.

 


Nu ook verkrijgbaar als E-book

Nieuw!

E-Book: Van Ziekte Naar Zegen

€ 14,99
Nieuw!

E-Book: Van Ziekte Naar Zegen

€ 14,99

Online versie van het boek: Van Ziekte Naar Zegen

Te lezen online of in een E-reader