97% van de mensen binnen de coaching wereld zijn uit balans op celniveau...

 

Wat betekend het als je uit balans bent op celniveau?

 

De meeste mensen denken bij het woord detox waarschijnlijk aan eindeloze periodes van sapkuren, waarbij je wekenlang op een houtje moet bijten, laag in je energie zit en nergens zin in hebt. Je wilt meer tijd en energie steken in jouw gezondheid, maar wanneer je je zo futloos voelt, komt dat natuurlijk ook niet echt ten goede voor de groei van je coachingsbusiness…

 

STOP hiermee!

 

Deze manier van detoxen is gevaarlijk en onze voorouders draaien zich om in hun graf als ze zien hoe wij in de huidige maatschappij met ons lichaam en onze gezondheid omgaan.

 

Ontgiften is nodig om op celniveau weer in balans te komen. Maar de beste manier om jouw gezondheid voor het lange termijn stabiel te krijgen en te behouden is door het zelfhelend vermogen op een natuurlijke wijze te activeren.

Het geheim achter het activeren van

het zelfhelend vermogen op celniveau...

 

Ontdek het geheim achter hoe onze voorouders het zelfhelend vermogen konden activeren op celniveau, voor een blijvende gebalanceerde gezondheid, zodat ook jij het maximale uit je leven kunt halen, vol energie en met volle focus je kan richten op het laten groeien van je coachingsbedrijf.

 

De reden waarom blijvend resultaat uitblijft is omdat je in de vicieuze cirkel blijft hangen. Je denkt goed bezig te zijn, omdat je tijd en energie besteed aan het verbeteren van je gezondheid. Terwijl je eigenlijk alleen maar verder afdwaald van waar je zo naar verlangt.

Signalen dat jij in de vicieuze cirkel bent beland:

 

🛑  Weer een behandeling of therapie gaan beginnen die het kernprobleem niet aanpakt (je legt hiermee de oplossing buiten jezelf), waardoor je dus blijft hangen in symptoombestrijding en nooit het gewenste resultaat behaald!

 

🛑  Je GEEN holistische aanpak hanteert. Je focust de ene keer teveel op het fysieke stuk en een periode daarna juist op het mentale/ emotionele stuk. Alles is 1 en dient evenveel aandacht en focus te krijgen, tegelijkertijd!

 

🛑  Continu informatie inwinnen over het verbeteren van je gezondheid, zoals: een nieuwe cursus, webinar, opleiding volgen of honderd boeken lezen, zodat je van alles leert, maar niet in je leven gaat toepassen. En er dus ook niets veranderd!

 

🛑  Je probeert allerlei gezonde recepten die je op social media voorbij hebt zien komen en slikt tal van diverse supplementen om je energiepeil omhoog te krikken, omdat je denkt dat ze goed voor je zijn. Heb je ooit laten testen wat jouw lichaam nodig heeft en of je überhaupt deze voedingsstoffen opneemt?

Jouw systeem heeft meer nodig dan deze oppervlakkige tools...

 

Niemand heeft het over cel gezondheid, terwijl cellen de basis zijn van ons bestaan en een essentiële rol spelen bij een goede gezondheid: fysiek, mentaal en emotioneel.

 

Jouw systeem verlangt naar een krachtige en diepe reset!

 

De enige manier dat jij dit kan realiseren is door het zelfhelend vermogen te activeren op celniveau.

 

Reset je celgezondheid voor:

 

✅  Een betere band met jezelf; de signalen van je lichaam beter leert herkennen en ontdekt hoe je met jouw lijf kan communiceren

 

✅  Een natuurlijke en blijvende oplossing door het probleem bij de (cel)kern aan te pakken

 

✅  Stabiel energieniveau gedurende de dag, zonder vervelende dipjes

 

✅  Mentale rust en evenwicht, zowel zakelijk als privé 

 

✅  Meer plezier en voldoening in het dagelijks leven

 

✅  Moeiteloos kunnen leven en ondernemen

 

✅  Minder stress en meer levensenergie

Hoe staat het ervoor met jouw celgezondheid

&

In welke fase zit jij?

Fase 1: Ontgifting en activatie

 

Je ervaart weinig energie en hebt moeite je te concentreren op je werk. Je levenslust is laag op het moment en je merkt dit ook op fysiek niveau aan eventuele lichamelijke (chronische) klachten.

 

Fase 2: Programmering en stabilisatie

 

Je merkt op dat je je in de steigende lijn bevindt, maar je haalt nog niet het maximale uit jezelf en het leven. Je dient je systeem te ontdoen van de oude programmering en deze in een nieuw patroon te krijgen. Vanuit daar is er genoeg stabiliteit om vervolgens een nieuwe leefstijl te gaan creëeren.

 

Fase 3: Leefstijl en onderhoud

 

Je zelfhelend vermogen draait op volle toeren. Je hebt de hele dag door dezelfde hoeveelheid energie en zit lekker in je vel. Je dient alleen nog te ontdekken wat past binnen jouw leven en hoe je dit patroon op lange termijn kunt behouden.

 

De succes stories...

Wat je krijgt:

 

Wanneer jij van start gaat met jouw cel reset, ontvang jij thuis een startpakket. Dit bevat alle ingredienten om het 100 daagse plan stap-voor-stap te doorlopen en waar je onbeperkte en levenslange toegang toe hebt.

 

100 dagen, circa 15 minuten per dag kan je waar en wanneer je maar wilt, in je eigen tempo de stappen volgen.

 

De informatie bestaat uit oefeningen, opdrachten, informatie uit een combinatie van teksten, afbeeldingen audio’s en video’s.

 

Er wordt exact uitgelegd hoe de oefening werkt, waar je op mag letten en daarna zul je het meteen zelf gaan uitvoeren. Want informatie opdoen en er vervolgens niets mee doen, is hetzelfde als niets doen.

 

Je gaat in actie komen, wat je gaat brengen richting verandering en dat maximale resultaat oplevert!

Investering

 

Dit concept is nergens anders te volgen en uniek in z'n soort. Het is een bundel van wetenschappelijk bewezen methodieken en technieken die qua inhoud en prijs niet te vergelijken met andere programma’s, therapieën of behandelingen, waar je duizenden euro’s voor neerlegt om tot resultaat te komen.

 

De Cel Reset Methode is een hardcopy boek met alle stappenplannen, invulwerkbladen, QR codes naar audio’s en informatievideo’s om jou stap-voor stap door de fases te begeleiden.

 

Zo investeer je bij de Cel Reset Methode eenmalig in je gezondheid, maar krijg je levenslang toegang tot de informatie, waardoor jij blijvend je zelfhelend vermogen kunt activeren en dat in slechts 15 min per dag. Een stappenplan die je kunt blijven volgen en bekijken, waar en wanneer je maar wilt voor slechts 1555,-

 

 

Maar nu kan je zelf nog voordeliger starten…

 

Met de kortingscode “RESET” krijg je bij het afrekenen een tijdelijke extra korting van….

 

Zo betaal je voor de complete CEL RESET METHODE nu 999,- incl BTW

 

Heb je de kortingscode genoteerd?

Klik dan op de onderstaande button om door te gaan!

 

Zij gingen je voor...

Antwoord op veelgestelde vragen:

Werkt de Cel Reset Methode ook voor mij?

Ja, want heling op celniveau is universeel, het werkt dus voor iedereen ongeacht de status van je celgezondheid!

Ik heb al een aantal andere dingen lopen. Moet ik die eerst afronden, voordat ik met de Cel Reset Methode aan de slag ga?

Je kunt dit heel goed combineren met andere behandelingen of therapieën, aangezien het een grote kans is dat je daar alleen maar bezig bent met symptoombestrijding die korte termijn resultaten opleveren. Het is dus noodzaak om je gezondheid op celniveau aan te gaan pakken!

Ik heb de gedachte: “zo’n reset, dat lukt andere, maar mij vast niet”. Wat nu?

Ik wil benadrukken dat je met de juiste hulp, je alle vaardigheden en kennis kunt leren om uiteindelijk zelf de kneepjes te masteren en hier in te groeien. Het is namelijk een levensstijl, een vaardigheid die je beoefend en dat is ook meteen de reden waarom het langdurig en blijvend resultaat oplevert!

Is zo'n holistische aanpak niet heel zweverig?

Ik maak enkel gebruik van universele wetten, wat betekend dat deze methode op iedereen toepasbaar is. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben en het werkt voor iedereen!

Google review score van 5 sterren

Over Annemarijn

 

Jarenlang was ik in gevecht met mijn gezondheid. Na diverse studies te hebben gevolgd, onderzoeken te hebben gedaan en diverse methodes heb getest, had ik eindelijk de magische sleutel gevonden.

 

De oplossing is binnen handbereik, de oplossing die zit in jou,  namelijk in jouw celgezondheid!

 

Ik maak gebruik van de nieuwste wetenschappelijke kennis en onderzoeken en heb diverse holistische methodes gebundeld tot mijn eigen unieke creatie: De Cel Reset Methode!

 

Inmiddels heb ik 100+ mensen geholpen met het resetten van hun cel gezondheid met langdurig en blijvend resultaat. 

 

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en inzichten in 100 dagen stap voor stap met je te delen, zodat ook jij grootste resultaten mag behalen naar een verbeterde gezondheid, meer levensgeluk en een verhoogde levenskwaliteit.