De magische "pil" tegen elke ziekte

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 om 12:05

 

Was er maar een magische pil die alle pijnen en kwaaltjes weg kon nemen, toch?

We weten natuurlijk allemaal dat deze magische pil niet bestaat. Het goede nieuws is, er is zelfs iets veel krachtigers!

 

Ons lichaam is een super bio-computer die te besturen en te veranderen is. Zoals elk "apparaat" heeft ons lichaam elektriciteit nodig om goed te kunnen functioneren.

 

 

Ons lichaam is elektrisch

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft ontdekt dat elke cel, orgaan of weefsel van ons lichaam voor 98% uit energie bestaat en resoneert met een unieke frequentie en vibratie (Brett J. Earl M.D. Psc.D iMD).

 

In de afgelopen 50 jaar hebben vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld duizenden Blueprint-frequenties gecatalogiseerd. Dit zijn frequenties die in elk gezond en vitaal mens hetzelfde zijn. De magsiche pil is niet een fysieke pil die we dienen te slikken. Het zijn die specifieke frequenties die ervoor zorgen dat onze cellen, weefsels en organen, zichzelf gaan helen.

 

De meeste, zo niet alle technologieën die wij vandaag de dag kennen, zijn gebaseerd op de werken van Nikola Tesla, Isaac Newton, Albert Einstein, die beweren dat alles wat ‘fysiek’ is, eigenlijk te omschrijven is als licht, energie en frequentie. 

 

Wij nemen dit echter met het blote oog waar als "materie". Maar in theorie is alles, maar dan ook alles frequentie. 

 

 

In ons lichaam hebben we meer dan 70 biljoen cellen die fungeren als batterijen met een spanning van ongeveer 70 millivolts. Het celmembraan is een complexe interface die een aantal verschillende functies uitvoert, waaronder het kunnen gebruiken van de magnetische veldpulsen van de aarde om potentiële energie in de cellen te sturen om als brandstofbron te gebruiken.

 

Wanneer we gezond en vol levensenergie zijn, kan ons lichaam veel mitochondriën produceren. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder mitochondriën. Dit maakt ook dat mensen die ouder worden, meer kwaaltjes en klachten krijgen op diverse plekken in het lichaam.

 

De mitochondriën in onze cellen produceren ATP - adenosinetrifosfaat. Dit is de motor met brandstof die het lichaam bestuurt. Als jouw motertje van jouw cellen onvoldoende wordt voorzien van brandstof, dan zal dit op het lange termijn allerlei chronische klachten veroorzaken.

 

Je celwand verhard, voedingsstoffen kunnen niet meer goed in de cel worden opgenomen. De cel raakt de juiste celspanning kwijt en verschrompeld. Hierdoor ontstaat er een zieke en ongezonde cel.

 

Niet alleen in al onze cellen vind elektriciteit plaats, ook in onze hersenen. Door langdurige overprikkeling raken de cellen en ons zenuwstelsel overbelast. Microstroompjes zorgen ervoor dat de hersenen zich kunnen ontladen en de energie weer kan gaan stromen.

 

Genezing op celniveau

 

Dr. Paul Noger (onderzoekswetenschapper en arts) ontdekte dat door beschadigde cellen herhaaldelijk bloot te stellen aan de juiste resonantiefrequentie, genezing sneller plaats kon vinden.

 

We hebben een krachtige "pil" voor transformatie en verandering wanneer we met onze eigen energie beginnen te werken. Door die energie in beweging te zetten via onze eigen biologische kwantumfrequentie-besturing, kunnen we groeien in elk gebied van ons leven.

 

Energie en frequentie is de taal van ons lichaam. Dit is de taal die we hebben te leren. We kunnen niet langer toekijken en verwachten dat anderen ons genezen. Het is tijd om met de kracht die we in en om ons heen hebben, te gaan werken.

Wat vond je van dit blog?

Rating: 5 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.