Frequenties en de helende werking op ons DNA

Gepubliceerd op 14 april 2022 om 08:32

 

Volgens Dr. Leonard Horowitz is 528 Hz een frequentie die resoneert met de "Liefdesfrequentie" in het hart van iedereen. Het verbindt je hart, met je spirituele essentie. Het zet ons in beweging, het maakt het mogelijk jezelf te helen.

 

Men denkt dat 528 Hz een wondertoon is die de liefdesfrequenties genereert. Er wordt volgens diverse studies aangenomen dat deze liefdesfrequentie zelfs de kracht heeft om ons DNA te genezen van verschillende fouten en mutaties. Het is bewezen dat 528 Hz structurerend werkt (bouwen, structuur creëren),waarop het DNA bij elkaar wordt gehouden. 

 

Onthoud dat als frequentie onze fundamentele blauwdruk is, we niet alleen frequentie uitzenden, we reageren ook op frequentie. We gebruiken frequentie in onze kern. 

 

"Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie." - Nikola Tesla

 

 

De tijd nemen om naar verschillende frequenties te luisteren en te leren hoe je de frequenties daadwerkelijk kunt interpreteren, heeft een groots effect op je dagelijks leven. Elke minuut van de dag worden we gebombardeerd met frequenties. Het vergt oefening om de verschillen te leren herkennen en de effecten van frequenties te voelen. Het is een kwestie van ervaren!

 

Hier een klein overzicht van frequenties die helend zijn voor jouw systeem:

174 Hz verlicht pijn en stress

285 Hz geneest weefsels en organen

396 Hz bevrijd je van angst en schuld

417 Hz vergemakkelijkt verandering

528 Hz voor transformatie en DNA-reparatie

639 Hz brengt je opnieuw in contact met je relaties

741 Hz helpt bij het bieden van oplossingen en zelfexpressie

852 Hz brengt je terug naar een spirituele orde

 

Na een paar weken luisteren of het toedienen van de bovenstaande frequenties, zie je een groot verschil in je productiviteit, creativiteit en focus.

 

Sommige mensen die voor het eerst aan de slag gaan met de helende frequenties, ervaren dat zware emoties kunnen loskomen en vertellen mij dat ze huilen of gevoelens van zorg en stress ontwikkelen. Dat is het teken dat je lichaam en geest zichzelf aan het reinigen is van negatieve energieën.

 

Schrik niet, laat de frequenties gewoon doen waarvoor ze zijn ontworpen. Het breng ons systeem weer in balans!

 

Geluidsfrequenties kunnen ons bewustzijn veranderen en genezing bevorderen. Het stimuleert de subtiele trillingen van het lichaam om terug te schakelen naar een krachtige, positieve positie.

 

Muziek kan verschillende reacties bij ons oproepen:

  • Het kan golven van emoties teweegbrengen die ons rechtstreeks terugvoeren naar een specifiek moment in de tijd.
  • Het kan vastzittende energie vrijgeven die is opgeslagen in celweefsels en organen.
  • Het kan opgeslagen trauma's verminderen en ons helpen de wereld op een andere manier te zien.

 

Nu je weet dat je frequenties in kunt zetten jezelf te helen, kun je dit dagelijks op jezelf toe passen. Waar wacht je nog op?

Je kunt hier al direct mee starten.

 

Hieronder is een video die je kunt gebruiken om alvast met de frequentie 528 Hz aan de slag te gaan. Enjoy!

Wat vond je van dit blog?

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.