Alles is frequentie en reageert op frequentie

Gepubliceerd op 15 maart 2022 om 09:00

 

Frequenties, wat zijn dit eigenlijk? De elektrische geleiding in het lichaam zorgt ervoor dat elektrisch geladen deeltjes door onze fysieke vorm kunnen stromen om vitale levenskracht en energie te creëren die ons in leven houdt. Het zorgt dat jij deze 3D-wereld kunt ervaren. We weten dat het leven niet alleen uit frequentie bestaat, maar ook op frequentie reageert.

 

Het leven zoals we het kennen is samengesteld uit meerdere geometrische vormen. Dit is te zien aan de hoeken van atoombindingen, in moleculen en aan de aminozuren (eiwitten) in ons lichaam Het is te zien in ons spiraalvormige DNA, tot aan het bolvormige prototype van de cel. Als een organisme zijn vorm aanneemt in een fysieke vorm, begint de energie eerst te reageren op frequenties. Onze cellen reageren op een reeks aan frequenties en beginnen zich te delen.

 

De moleculen van ons DNA, het hoornvlies van ons oog, alles in ons lichaam bestaat uit codes, zoals bijv. een DNA code. Zo ook alles wat we kunnen zien, horen en voelen zoals, sneeuwvlokken, dennenappels, bloembladen, diamantkristallen, de vertakkingen van bomen en alle andere levensvormen zoals we die kennen, komen voort uit geometrische codes.

 

Ik snap dat je nu denkt, Annemarijn, wat probeer je me nu te vertellen...

Je hoeft het niet tot in detail te begrijpen. Heb je je immers ooit verdiept in hoe WiFi precies werkt of het intunen op een andere frequentie van de radio? Waarschijnlijk niet, je weet dat het werkt, je ziet het niet, je hebt het ervaren.

 

 

We zijn ontworpen om berichten uit frequenties te extrapoleren en in ons voordeel te gebruiken. We kunnen ook schade oplopen door verschillende frequenties, omdat ze ons samenhouden in onze fundamentele kern. Schade door o.a. WiFi en andere elektromagnetische straling is hier een goed voorbeeld van.

 

Alles, maar dan ook alles bestaat uit frequenties op basis van Hz. Met een speciaal apparaat kan ik de aanwezige frequenties in jouw lichaam uitmeten. Hierbij enkele voorbeeldjes dat alles een bepaalde frequentie heeft.

 

De voordelen van hoge frequenties

 

Kruiden

Verse producten worden gemeten rond de 15 Hz; droge kruiden van 12 tot 22 Hz; en verse kruiden van 20 tot 27 Hz. Hoe hoger de frequentie, hoe beter voor je lichaam.

 

Etherische oliefrequenties 

Deze beginnen bij 52 Hz en gaan zo hoog als 320 Hz. De frequentie van rozenolie ligt in het bereik van 320 Hz. Deze hogere frequenties creëren een omgeving waarin ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, kanker, enz. NIET kunnen leven. Dat is wetenschappelijk gezien, onmogelijk. Denk hier maar even over na...

 

Waarom zouden we in vredesnaam onze frequenties laag willen houden als we weten hoe schadelijk dit is? Het is absoluut noodzakelijk om onze vibratie hoog te houden!

 

We kunnen onze frequentie hoog houden door de gedachtes die wij hebben te veranderen, ander voedsel tot ons te nemen, onze levensstijl aan te passen.

Daarom wordt er gezegd dat onze cellen reageren op onze gedachten. Gedachten zijn dingen en dragen een trilling! Je cellen krijgen constant de frequentieberichten die je binnen jezelf en buiten jezelf verzendt. 

 

Begin je het belang van frequenties en de impact op ons leven te zien?

Het is verweven in het weefsel van het universum. Het is onze fundamentele staat van zijn. Dus als je stil zit en merkt dat je frequentie misschien niet is waar je zou willen, verander hem dan. 

 

Je hebt elk moment van de dag de keuze om jouw frequentie te shiften naar een hogere vibratie. Net zoals je dit doet als je de radio zender veranderd, als er geen leuk liedje op staat.

 

Hoe doe je dit?

 

Liefde is de hoogste frequentie in het universum. Het kan alles verschuiven! 

Kijk daarom eerst naar jezelf. Hoe lief ben je voor jezelf. Hou je van jezelf?

 

Door je vibratie te switchen naar de frequentie van liefde voor alles en iedereen om je heen en wat milder voor jezelf te zijn, activeer jij al je zelfgenezend vermogen.

 

Waar je nu ook bent, hoe diep je dal nu ook is. Shift je frequentie in het hier en nu naar een hogere staat van zijn en begin te genieten van de reis naar zelfheling!

Wat vond je van dit blog?

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.